ГЕРБ не е плащал за охранителна фирма. Охраната беше част

...
ГЕРБ не е плащал за охранителна фирма. Охраната беше част
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: И ние питаме кой нападна журналистите

" ГЕРБ не е плащал за охранителна компания. Охраната беше част от контракта със " София Тех Парк ". Цветомир Паунов дава отговор за сходни организации, както аз и сътрудници от централата. " Това съобщи в утринния блок на bTV пиарът на ГЕРБ Никола Николов във връзка ескалацията на напрежението на форума на партията.
" Тези подиуми ги чакахме, само че не в тази цялост. Дни наред в общественото пространство и обществените мрежи се показваха организации за " националната обич ". Очаквахме провокации, само че не и в тази цялост. Сключихме контракт, а " София Тех Парк " уреди охранителите. Имаше единствено един вход за събитието, другите бяха нерегламентирани ", добави той.
" Не знам кои са мъжете нападнали, Генка Шикерова и Полина Паунова. И ние като тях питаме, кой ги атакува ", сподели още пиарът на ГЕРБ.
" Нали не очаквате, че ние от ГЕРБ ще наемем хора, ще ги докараме на събитието, с цел да може те да бият и блъскат хора. Че да плащаме да бият и наши хора ", попита Николов
" Гледайки профила на провокаторите, виждам млади момчета на 15-16 години, те нямат право да вземат участие в партия поради възрастта си. Провокаторите ми наподобяват на футболни почитатели ", разкри пиарът на ГЕРБ.
" Владимир Капарис, опитал да желае служебна карта на Полина Паунова, е бил редови член на ГЕРБ. Не е бил оторизиран за искане на журналистически карти. Може би е желал легитимация, тъй като е бил сниман. може би телефонът му е слаган прекомерно близо до лицето, разкри Никола Николов.
" Искрено се извиняваме за случая с Генка Шикерова и Полина Паунова ", съобщи пиарът на ГЕРБ.
Той попита къде е била защитата, наета от " София Тех Парк " и добави, че биячите са били проведени провокатори.
Пиарът на ГЕРБ бе помолен да разяснява и акцията на полицията на палатковите лагери в София. " Оценка за работата на полицията не можем да вършим. Тази група е шумна, когато има медии. Когато няма медии има противодействия, груби изрази. Стотици хиляди хора желаеха да се придвижват свободно в София``, съобщи Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР