ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман. Това заяви премиерът и лидер

...
ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман. Това заяви премиерът и лидер
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман

ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на взаимна конференция със Съюз на демократичните сили, съобщи БГНЕС.
Борисов разяснява кандидатурата на Манолова за кмет на столицата на идните локални избори и акцентира, че ръководещите неведнъж са ѝ помагали като омбудсман за законопроектите и самодейностите, с които се е занимавала.
„ Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен. През целия ѝ мандат, макар съпротивата, всички нейни закони и стотици милиони, които искаше за хората с увреждания, ѝ бяха дадени “, акцентира Борисов.
Според него от дълго време е било ясно, че Манолова ще се включи в кметската борба наесен. „ На вас не ви ли беше ясно? “, попита министър председателят публицистите на конференцията в централата на ГЕРБ. Борисов сподели още, че е ядосан на Манолова само за нейното изявление, че е „ репресирана от страната “. „ Тя идваше доста постоянно при мен и при министрите “, аргументира се той.
Премиерът изрази вяра Мая Манолова и претендентът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова да проведат правилна акция и прикани Българска социалистическа партия също да вземат участие в борбата, а не „ да се крият “ зад кандидатурата на досегашния публичен бранител.
Сподели с твоите другари
В изявлението си ръководителят на ГЕРБ акцентира още, че е получил уверението на Волен Сидеров за поддръжка към държавното управление, както и че раздорите в „ Обединени патриоти “ няма да се отразят на стабилността на парламентарното болшинство и кабинета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР