ГЕРБ направи за 10 години магистрали и метро, за да

...
ГЕРБ направи за 10 години магистрали и метро, за да
Коментари Харесай

Борисов: Готов съм да си тръгна, но да продължи правителството

ГЕРБ направи за 10 години автомагистрали и метро, с цел да има в този момент какво да блокират протестиращите, иронизира съперниците си министър председателят Бойко Борисов в словото си пред националната конференция на партията.

" Преди нас нямаше какво да блокират, тъй като нямаше. Сега ги блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото. Има какво да блокират, има какво да стопират ", заключи Борисов в Тех парка.

" Искам да помоля тези, които вършат провокациите, да не ги вършат. Защото няма нищо по-добро от демокрацията и това хората да показват своята воля - хубава, неприятна, по тази причина сме се борили. Защо избрахме Тех парка? Защото тук е най-видимо единствено за 10 година какви промени са направени - виждате, от едни казарми, клъстери, нововъведения, най-мощния компютър. Какво друго биха могли да ни покажат нашите съперници, опция на това? ", попита той.

Не искам по никакъв метод страната да бъде разединена, безапелационен е Борисов.

Политическа партия ГЕРБ се събра на Национална конференция през днешния ден. Форумът се състои в София Тех Парк, а формалното му начало беше сложено в 12.00 часа.

В събитието вземат участие членове на партията от цялата страна, измежду които депутати, министри, общински съветници, регионални и общински ръководители и кметове на обитаеми места.
   
Национална конференция на Политическа партия ГЕРБ
Публикувахте от в Сряда, 5 август 2020 година
Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР