ГЕРБ легитимира завръщането на санкционирания по закона Магнитски Делян Пеевски

...
ГЕРБ легитимира завръщането на санкционирания по закона Магнитски Делян Пеевски
Коментари Харесай

Цитат на деня: ГЕРБ легитимира завръщането на Пеевски в политиката

ГЕРБ легитимира завръщането на глобения по закона " Магнитски " Делян Пеевски посредством дейностите на районния си координатор и кмет на Велико Търново. Това сподели претендентът за народен представител от " Демократична България " Антоанета Цонева пред Би Ти Ви.

Повод за мнения ѝ стана срещата на претендента за народен представител от Движение за права и свободи във Велико Търново с кмета на града Даниел Панов предходната седмица. Той одобри делегация на Движение за права и свободи с присъединяване на Пеевски, като през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че Панов е бил на срещата в качеството си на ръководител на сдружението на общините.

" Пеевски е посрещан със страхотни салтанати от кмета на ГЕРБ и се черпят с шоколадови бонбони. Какво демонстрира ГЕРБ с това свое държание, защото той е и техен районен координатор? ГЕРБ на процедура легитимира този човек и неговото завръщането в политическия живот без никакъв срам ", съобщи Цонева.

По-рано денем съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани останалите претенденти и партии във Велико Търново да не оказват поддръжка на Делян Пеевски. Той акцентира, че апелът му не включва ГЕРБ поради явната поддръжка към Движение за права и свободи и Пеевски. Иванов е водач на листата на обединяването в града.

" Той (бел. ред. Даниел Панов) не е някакъв цивилен претендент на ГЕРБ. Това е човек, който заема място в партийната подчиненост. В обкръжението на Борисов е извънредно скъп ", сподели Христо Иванов.

Той прикани водачите на останалите листи да се разграничат от Пеевски и да призоват гласоподавателите си да не поддържат Движение за права и свободи и Пеевски.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР