ГЕРБ излязоха с позиция, след като служебният министър на здравеопазването

...
ГЕРБ излязоха с позиция, след като служебният министър на здравеопазването
Коментари Харесай

ГЕРБ отговориха на Кацаров след сигнала до прокуратурата

ГЕРБ излязоха с позиция, откакто служебният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров сезира прокуратурата за изявление на водача на партията Бойко Борисов за имунизациите против COVID-19.

От ведомството осведомиха, че на 24 октомври Борисов е оповестил: " ваксинират популацията с ваксини с изминал период на валидност – " Пфайзер " – до 30 септември им е срокът на валидност ".
 Кацаров сезира прокуратурата за изказване на Борисов за годността на имунизациите Кацаров сезира прокуратурата за изказване на Борисов за годността на имунизациите
Министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров сезира Софийската градска прокуратура за изказванието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от н...

В следствие стана ясно, че от ЕМА са удължили периода на валидност на препарата.

" Единственият провинен за неналичието на навременна информация, че срокът на валидност на изтеклите ваксини е продължен, е Стойо Кацаров “, написа в позицията на ГЕРБ и се добавя: „ Същият е отговорен и за провалената имунизационна акция досега, поради която имунизациите отлежават във фризерите, а България остава на последно място по имунизация в Европейски Съюз ".

Според партията липсват решения за преодоляването на епидемиологичната вълна и прецизират, че те постоянно са пропагандирали за нуждата от имунизация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР