ГЕРБ излиза с обновена предизборна платформа за 11 юлиВ листите

...
ГЕРБ излиза с обновена предизборна платформа за 11 юлиВ листите
Коментари Харесай

Борисов посочи Радев като едноличен господар за изборите

ГЕРБ излиза с актуализирана предизборна платформа за 11 юли
В листите - сполучливи министри и нови лица

В момента ние имаме съревнование с един претендент президент и с един щаб, който стои по министерствата. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на полемика с младежи от структурите на ГЕРБ в централата на партията по отношение на служебното държавно управление и президента Румен Радев.

“Няма парламент, няма други институции. Аз не знам има ли в света подобен аналог. За едни избори претендентът за президент да е едноличен стопанин в страната”, сподели още Борисов по време на срещата, която се излъчваше онлайн във фейсбук.

И предизвести младежките структури, че сега служебното държавно управление прави опит да вкара страната в “хаос и ченгеджийство, вместо да работи за провеждането на почтени и свободни избори”. Борисов разкритикува и промените в службите и други основни ведомства като Агенция “Митници”, да вземем за пример. “Какво отношение към изборите има шефът на митниците, че върнаха този от времето на Орешарски? Те и самият Орешарски върнаха. Още очаквам да видя рейсовете с двойни дъна от Костинброд. Не съм ги видял, надали някой ще ги види”, сподели Борисов. И добави: “Извинявам се на тези момчета, дето съм ги карал. Те били неподчинени. Слагам бас с всички, повече съветски шпиони няма да бъдат разкрити и си измислиха причина. Това е реваншизъм. Може би е време да приказваме - къде работиха децата им?”.

“Разбира се, ние ще се готвим доста добре. Подготвени сме. Хаосът, страхът, в който желаят да вкарат да живеят хората, няма да стане. Някои социолози си разрешават да споделят, че ГЕРБ са управлявали сами, само че ние постоянно сме управлявали в коалиция. Предишният мандат с “Реформаторския блок”, идващият мандат с “Патриотичния фронт”. Аз съм доста благополучен, че сътрудниците от Воля, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ се проведоха и ще отидат дружно на избори”, добави водачът на ГЕРБ. И прикани своите: “Пълна готовност!”.

Щабът на ГЕРБ ще е ситуиран в НДК и ще работи на цялостни обороти от този четвъртък, безапелационен бе Борисов. Той показа и позициите на своите заместници Даниел Митов и Томислав Дончев за идната предизборна акция. Митов оглавява щаба на партията в София, а Дончев ще е ръководител на Националния избирателен щаб.

Листите на ГЕРБ ще са “амалгама на потвърдени, сполучливи министри и нови лица, съчетали младостта и енергията”, означи Борисов. От изказването му стана ясно, че Даниел Митов в този момент ще е лидер в 24 МИР. На предните избори той беше втори незабавно след Борисов в 25 МИР. Предизборната стратегия на партията ще бъде обновена с анекс, а детайлности по него даде по време на диалога Томислав Дончев.
Томислав Дончев, ръководител на Националния щаб на ГЕРБ: Въвеждаме правилото на „ безмълвното единодушие “ за бизнеса
Създават се мобилни екипи с техника за телемедицина

Създават се политически балони против нас, само че ГЕРБ е най-мощния тласък за икономическо развиване през последните 10 години. Няма да се откажем от програмата от преди месец и половина, само че ще прибавим нови съставни елементи.

Това съобщи по време на полемиката със софийската конструкция на Младежи-ГЕРБ ръководителят на предизборния щаб на партията Томислав Дончев.

По думите му, в този момент, когато досегашните министри не са към този момент в държавното управление, могат по-свободно да приказват за радикализиране на административната промяна. “Ще въведем правилото на “мълчаливото съгласие” във връзка с осъществяване на капиталовите планове. Това ще бъде глътка въздух за бизнеса, сподели Дончев.

ГЕРБ ще актуализира предизборната си стратегия и с преразглеждане на лицензионните и разрешителните режими, за в допълнение облекчение на бизнес средата.

“Специален фокус за българите, които се завръщат от чужбина и ограничения за младежите, които за пръв път ще бъдат наети на работа или ще започват личен бизнес”, анонсира още бъдещият анекс в документа, който ще бъде подготвен идната седмица.

В опазването на здравето новите моменти са свързани с достъпа към опазване на здравето. “Предвижда се основаване на мобилни екипи с инсталация за телемедицина, които да дават здравни услуги в дребните и труднодостъпни обитаеми места”, съобщи Томислав Дончев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР