ГЕРБ иска премахване на плочата на Паметника Съветската армия. Това

...
ГЕРБ иска премахване на плочата на Паметника Съветската армия. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ иска премахване на плочата на Паметника Съветската армия

ГЕРБ желае унищожаване на плочата на Паметника Съветската войска. Това съобщи по време на конференция на партията водачът й Бойко Борисов. 
Прочетете още
„ Това, което назовават вадналски акт, е деяние, което трябваше страната да свърши от дълго време. Искам за тези, които се пробват да трансферират на Столична община нещата, да знаят, че регионалният шеф и министърът на културата са тези, които би трябвало да отговорят на въпроса ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Не може в тази експанзия и клане да заемаме сходна позиция. В момента Захариева е в Киев дружно с политици от 13 европейски страни във връзка годишнината от войната ”, заяви още Борисов.

По думите му страната ни е давала оръжие на Украйна през медиатори, като до ден сегашен това се отхвърля.

„ Другите страни застанаха и изпратиха публично оръжия, а България с цел да си спасят постовете и креслата някои депутати, не одобриха нито един от тези закони. Постовете са им по-важни от това България да стои един до друг с другите европейски страни ”, сподели още Борисов.

„ Благодарение на тяхната нелепост или корупция отидоха милиарди левове към съветската компания „ Лукойл ” и в това време всеки ден по 1 лева от нафтата и бензина се вадеха от джоба на българите, с цел да се обогатяват едни хора. Успяхме в това Народно събрание да приемем закон, с цел да задължим държавното управление да го прави това. Приехме закон за нови нуклеарни мощности в Козлодуй, закон за диверсификация на нуклеарното гориво и газа. Навсякъде бяхме дружно с Демократична България, Движение за права и свободи и „ Български напредък ”. Благодарене на тази четворна коалиция всичко се случваше в интерес на демократичния свят. Отделно капо партия направихме лагери за децата на Украйна на морето. Младежите ни подариха пари за младежките им сътрудници ”, разясни още водачът на ГЕРБ.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР