ГЕРБ иска оставката на вицепремиера Калина Константинова заради провала на

...
ГЕРБ иска оставката на вицепремиера Калина Константинова заради провала на
Коментари Харесай

Сачева: Калина Константинова показва, че не познава институциите и не знае те как работят

ГЕРБ желае оставката на вицепремиера Калина Константинова поради неуспеха на преместването на украинските бежанци. Това сподели депутатът от ГЕРБ Деница Сачева в ефира на bTV.

На въпрос дали я познава добре, тъй като Константинова е била част от екипа на Румяна Бъчварова като министър в кабинета на ГЕРБ, тя отговори, че очевидно не се е справила, щом не е част от партията през днешния ден.
„ Ние сме дали своята оценка за нея, а това, че тя сега има опция да покаже дали може, или не и надлежно демонстрира, че не може да се занимава с дейно ръководство, го потвърждават. Тази жена е вицепремиер по дейно ръководство и явно демонстрира, че не познава институциите и не знае те по какъв начин работят “, съобщи Сачева.

Вицепремиерът по ефикасното ръководство Калина Константинова ще бъде изслушана поради изявлението ѝ в понеделник, в което разгласи, че " държавното управление приключва интеграционния проект за разселване на бежанци навътре в страната ". Искането за днешното чуване е на ГЕРБ-СДС

Сачева разгласи, че ГЕРБ се готвят за избор на съмнение.

Проблемите с бежанците и енергетиката може да бъдат мотив за избор на съмнение, съобщи Сачева.

Когато сме подготвени с нашето решение, незабавно ще го обявим. За момента това, което вършим, е да споделяме истината, да демонстрираме това, което се случва в ръководството, с цел да бъдат хората уверени, че този избор на съмнение би трябвало да има триумф не за опозицията, а за обществото, сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР