ГЕРБ инспектира седалището на фирмата, която Румен Спецов е продал

...
ГЕРБ инспектира седалището на фирмата, която Румен Спецов е продал
Коментари Харесай

ГЕРБ проверяват седалището на бившата фирма на шефа на НАП


ГЕРБ инспектира седалището на компанията, която Румен Спецов е продал на малоимотно лице. По думите им компанията е на Данаил Николов, който е закупил от Спецов, който е дълготраен другар на служебния финансов министър Асен Василев. Това е седалище на компания, която има годишен бюджет от 6 млн. и отговорности в размер 1,5 млн. лв.. Това обявиха Тома Биков и Александър Иванов онлайн от страницата им във Facebook.



В позиция до медиите Национална агенция за приходите отхвърля, че новият изпълнителен шеф на организацията Румен Спецов взе участие в ръководството на компании или че е продал сдружение със солидни отговорности към хазната.



Такива информации се появиха през вчерашния ден в медии и в обществените мрежи след оповестяването на назначението му. Публикация за компанията с данъчни отговорности излезе в Bird.bg.



Спецов е излязъл от компаниите си, откакто през 2018 година е получил статут на непрекъснато пребиваващ в Дубай, където отива поради професионалните задължения на брачната половинка си, излиза наяве от позицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР