ГЕРБ и СДС ще се явят в коалиция на предстоящите

...
ГЕРБ и СДС ще се явят в коалиция на предстоящите
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС отиват заедно на европейските избори

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще се явят в коалиция на идните европейски избори през май, заяви " Дневник ".
За това се схванаха водачите на двете партии при договаряния, извършени в централата на ГЕРБ тази заран. Съюз на демократичните сили ще получи две места в листата, като на избираемо място ще бъде Владимир Кисьов.
Бойко Борисов подсети, че Кисьов е първият договарящ за присъединението на България към Европейски Съюз. Другата седмица в четвъртък ще бъдат завършени всички останали въпроси като този по какъв начин ще бъде изписана обединението и какво ще има на плакатите. " Мога единствено да ви окуража, имам прекомерно доста работа, с цел да се занимавам с партийни каузи ", разгласи Борисов, прехвърляйки работата към заместника си в партията Цветан Цветанов. " Разчитаме на твоята мъдрост ", обърна се към Кисьов.
Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христови и Владимир Кисьов споделиха след срещата, че не би трябвало да има прахосване на гласове от партиите, членове на Европейската национална партия.

От политическата групировка изпратиха позиция до медиите, в която споделят, че избирайки ГЕРБ, Съюз на демократичните сили е обезсмислила партньорството с " Демократична България ".
" Надяваме се, че все в миналото достоверните носители на емблемата Съюз на демократичните сили ще се върнат към своите корени и ще можем да продължим общата работа, с цел да имаме мощно европейско и демократично родно място ", споделят демократите и показват, че техни съперници ще бъдат всички " носители на сегашния корупционен и властнически модел в лицето на днешните ръководещи и по този начин наречената парламентарна съпротива ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР