ГЕРБ и СДС ще се явят съвместно на местния вот.

...
ГЕРБ и СДС ще се явят съвместно на местния вот.
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за партньорство на местните избори

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще се явят взаимно на локалния избор. Това оповестиха двете партии на конференция, в която участваха министър председателят Бойко Борисов, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи Българска национална телевизия.

" Винаги ни е било прелестно на ГЕРБ да работим със Съюз на демократичните сили. Никога не сме делили партиите на огромни и дребни, а на остарели и най-много на партии с полезности. Предлагаме направено против популизъм. Специално за София, мисля, че ще бъдат доста подли тези избори - поради откритата процедура да се прилепва към някоя партия или някой претендент ", съобщи министър председателят Бойко Борисов.

" Смятаме, че дясното ръководи по-добре и би трябвало да продължи да ръководи ", сподели Румен Христов. Той добави, че се надява да реализират с ГЕРБ договореност за огромните общини в България, които са знакови. " Споразумението ни с ГЕРБ подтиква двете структури на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да търсят единодушие и съгласие за общо явяване. "

" Обединението на остарялата десница не е единствено належащо, само че и доста значимо, тъй като отговаряме на войнстващия популизъм с натурализъм и отговорност ", сподели от своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова. " С това обединяване считам, че ясно демонстрираме нашите претенденти с желанието си да работим за общините и че те носят ясна политическа отговорност и то в десния набор ", добави Фандъкова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР