ГЕРБ и СДС ще представят кандидатите си за членове на

...
ГЕРБ и СДС ще представят кандидатите си за членове на
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС ще представят във Враца листата си за европейските избори на 8 май

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще показват претендентите си за членове на Европейския парламент в огромната зала на Драматично-куклен спектакъл Враца на 8 май 2019 година от 18.00 часа.

На събитието ще участват лидерът на листата Мария Габриел, претендентите за евродепутати Ева Майдел, Асим Адемов, доктор Иво Ралчовски, Александър Йорданов и Илия Лазаров, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, регионалният шеф и общински началник на партията Малина Николова, кметът на Община Враца Калин Каменов, кметове от област Враца, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Участници в концерта във Враца ще бъдат Веселин Маринов, Деси Добрева, Светлин Миланов, Представителен танцов отбор „ Хемус” и Представителен танцов отбор „ Мездра”.

В програмата за 8 май са включени и предизборни срещи на претендентите за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел, Асим Адемов и доктор Иво Ралчовски с поданици на област Враца. Заедно с тях ще бъде и Владимир Уручев.
Първата от поредицата срещи е от 10.00 часа и ще е организира в залата на Туристическия център в Мизия.

В 11:30 часа те ще беседват с колектива на шивашка компания в град Бяла Слатина. Срещата ще се организира на ул. „ Търнавска “ 48А, индустриална зона.

В 12:30 часа претендентите за евродепутати и Владимир Уручев ще се срещнат с кметове на обитаеми места и поданици на с. Търнава на централния площад в обитаемото място. На мероприятията ще участват кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков и Стефан Терзийски – общински началник на ГЕРБ.

По-късно денем Ева Майдел, Асим Адемов, доктор Иво Ралчовски и Владимир Уручев ще беседват с жителите на община Криводол. Срещата е с начален час 14.30 ч. и ще се организира в залата на НЧ „ Н.Й.Вапцаров”.
В 16.00 ч. доктор Иво Ралчовски, Асим Адемов, Владимир Уручев и Калин Каменов ще открият новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала в с. Згориград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР