ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за съвместно явяване на местния

...
ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за съвместно явяване на местния
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за съвместно явяване на местния вот

 ГЕРБ и Съюз на демократичните сили подписаха съглашение за взаимно явяване на локалния избор.

" Това е като продължение на сполучливата акция, която направихме на евроизборите. Целта е това обединяване да остане първа политическа мощ, да имаме най-вече кметове, общински съветници в страната. Дясното ръководи по-добре и би трябвало да продължи да ръководи освен страната само че и общините ", съобщи Румен Христов.

" Обединението на остарялата и новата десница е доста значимо, тъй като отговаряме на войнстващия популизъм, с натурализъм, с отговорност, с готовност да продължим смяната на българските общини ", съобщи Йорданка Фандъкова.

" Съюз на демократичните сили като партия донесла демокрацията, постоянно ни е било прелестно на нас да работим с вас ", съобщи министър председателят Борисов, представен от Нова.

" За София мисля, че ще бъдат подли тези избори. Те ще бъдат подли не за друго, а за към този момент откритата процедура да се прилепват сътрудниците от Българска социалистическа партия за някой претендент, за който в случай че е успеше, да споделят, че е техния претендент, а в случай че е несполучлив – да бягат от него като демон от тамян ", съобщи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР