ГЕРБ и СДС отиват заедно на евроизборите. Това стана ясно

...
ГЕРБ и СДС отиват заедно на евроизборите. Това стана ясно
Коментари Харесай

ГЕРБ И СДС отиват заедно на евроизбори


ГЕРБ и Съюз на демократичните сили отиват дружно на евроизборите. Това стана ясно на ексклузивен брифинг в централата на най – огромната партия.

Премиерът Бойко Борисов и ръководител на ГЕРБ, Цветан Цветанов, зам – ръководител на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ, Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили и Владимир Кисьов от Съюз на демократичните сили оповестиха проектите си за взаимно явяване на евровота, който ще бъде на 26 май.

„ Съюз на демократичните сили ще получат несъмнено избираемо място в листата. Това съм разпоредил и на Цветан Цветанов “, заяви министър председателят.

В листата от най – остарялата демократична партия ще бъдат включени две избираеми и разпознаваеми персони.

До идващият четвъртък, когато ще има нова среща сред двете партии, би трябвало бъдат препоръчани имената на хората от Съюз на демократичните сили, заяви Цветанов и подсети, че на 31 март ще бъде оповестена листата на претендентите за евродепутати.

Припомняме ви, че до срещата се стигна след апел от водача на ЕНП Жозеф Дол двете партии, членуващи в европейската десницата да образуват обединен фронт за вота./novini.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР