ГЕРБ и партия “Никола Петков” подписват споразумение за политическо сътрудничество.

...
ГЕРБ и партия “Никола Петков” подписват споразумение за политическо сътрудничество.
Коментари Харесай

Партия “Никола Петков” подкрепи ГЕРБ за евровота

ГЕРБ и партия “Никола Петков” подписват съглашение за политическо съдействие. ГЕРБ реализира единодушие за общо явяване на евровота със Съюз на демократичните сили, които получиха две места в листата, едно от които се смята за избираемо. Управляващите подписаха и съглашение за поддръжка с "Обединени земеделци ".

"Да обединим всички сили против пълзящата тирания, която желаят да ни наложат нашите съперници. Зле прикриват задачите си. Техните брутални дейности станаха обществено известни. Не единствено за изборите и успеха, само че в ГЕРБ сме узрели и за идващите локални избори, въз основата на съдействие с по-малки, само че тук-там с въздействие партии, да създадем положителни кметски избори и листи за общински съветници ", разяснява министър председателят Бойко Борисов.

От партия "Никола Петков " припомниха, че съдействието сред двете обединения датира още от европейските избори през 2007 година

"Смятаме, че това е най-балансираната листа, с хората, които пазят нашите ползи в Екологичен потенциал. Много се надяваме, че всички останали демократично насочени структури, които към момента се двоумят в коя посока да тръгнат, ще поддържат листата на ГЕРБ ", съобщи водачът на "Никола Петков " Венцислав Върбанов.

„ Направихме всичко допустимо да влезем в разговор с всички обединения, които са част от Европейската национална партия и принадлежат към демократичната общественост. Искаме да благодарим на Политическа партия „ Никола Петков”, които също се обадиха за поддръжка. Предстоят подписвания на сходни съглашения с „ Гергьовден”, със Съюза на репресираните от комунизма и с Българския либерален конгрес сме в разговори”, разяснява и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Предстои сключване на същите съглашения с "Гергьовден ", Български либерален конгрес и Съюза на репресираните от комунизма.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР