ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност

...
ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност
Коментари Харесай

ГЕРБ и Коалиция СДС сключиха споразумение за съвместна политическа дейност във Видин

ГЕРБ и Коалиция Съюз на демократичните сили подписаха съглашение за взаимна политическа активност във Видин. Под съглашението подписите си сложиха регионалният координатор на ГЕРБ Владимир Тошев и водачът на Съюз на демократичните сили Генади Велков. С документа двете политически сили основават обща група в Общински съвет - Видин за интервала 2020 - 2023 година, която ще има двама съпредседатели.

„ В съглашението е записано, че на идващите парламентарни избори двете политически структури ще вземат участие с единна листа, като правилата на работа и образуване на политиките са разказани в съглашението “, сподели депутатът Владимир Тошев и добави, че „ обединени сме по-силни и можем да вървим сполучливо напред, с цел да превърнем Видин в още по-добро място за живот и работа “.

Лидерът на Съюз на демократичните сили – Видин Генади Велков означи, че след последните локални избори единствено в 1 община от 11-те в региона няма определен кмет от десницата, което е огромен триумф за района.

„ Това съглашение е извънредно значимо за бъдещото развиване на общината и района. Приветствам това обединяване като човек и жител “, уточни кметът на града Цветан Ценков. Той увери, че управлението на Общината ще направи всичко допустимо да получи поддръжката на централната власт, което е извънредно значимо за развиването на Видин.

На церемонията в офиса на Политическа партия ГЕРБ в дунавския град участваха кметът на града Цветан Ценков, регионалният шеф Момчил Станков, кметове на общини, общински съветници от двете обединения. Събитието се организира при строго съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР