ГЕРБ и коалиционните им партньори загубиха две седмици с днешното

...
ГЕРБ и коалиционните им партньори загубиха две седмици с днешното
Коментари Харесай

Нинова за решението на управляващите за субсидиите: Загубиха две седмици, защо не приеха предложението на БСП

ГЕРБ и съдружните им сътрудници изгубиха две седмици с днешното си решение занапред да обсъждаме казуса за партийните дотации. Това съобщи пред публицисти в Ямбол ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Преди 10 дни ние предложихме да поканим всички парламентарно показани партии на диалози и умерено и аргументирано да решим този въпрос, само че ГЕРБ и сътрудниците им не откликнаха на концепцията ни ", добави тя.

" Нашата позиция е за понижаване на партийната дотация, само че не на един лев, както и за отваряне на опциите за частно финансиране на партиите ", добави Нинова.

Обезлюдяването е измежду главните проблеми в граничните общини, както и влошената икономическа обстановка. Тези общини изискват характерни грижи и още веднъж разисквахме нашия проект за развиването на региона на Странджа-Сакар, уточни Нинова.

По думите й партийните организации имат висока степен на подготвеност за локалните избори. " Българска социалистическа партия ще търси съюзи и партньорства с хора, които споделят нашата стратегия във " Визия за България " и могат да бъдат сполучливи кметове и общински съветници, подкрепени от нас. Общинските организации сами ще вземат решение дали да повдигнат партиен или самостоятелен претендент на конференциите до края на август, без намесата на централното управление на партията ", сподели Нинова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР