ГЕРБ и кандидатът за кмет на Белово Васил Савов представиха

...
ГЕРБ и кандидатът за кмет на Белово Васил Савов представиха
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Белово Васил Савов: Белово се движи по инерция, време е за ново начало

ГЕРБ и претендентът за кмет на Белово Васил Савов показаха през днешния ден листата с претенденти за общински съветници и кметове на обитаеми места на централния площад в общинския център. Официални посетители на събитието бяха евродепутатът Андрей Новаков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на земеделието доктор Лозана Василева, зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, народните представители Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова, регионалният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

„ В тази община се намират едни от най-сериозните електроенергийни мощности на страната, знам че във всяко семейство има човек, който работи в електропроизводството- в ПАВЕЦ „ Чаира “, в ПАВЕЦ „ Белкмекен “ или във ВЕЦ-овете. В актуалният миг се правят съществени рехабилитации на енергийните мощности за над 62 млн.лв. Работим и за това да бъде обновено строителството и на обект „ Яденица “. Знаете какъв брой дълго чакан е този план и какъв брой значим е за региона. По наши разбори той ще продължи пет годинии ще бъдат ангажирани над 300 индивида - предпочитано от община Белово. Предстои значим избор, избор който ще дефинира развиването на обитаемоте места, в които живеем. За да бъде община Белово с изменен образ - на 27 октомври гласувайте с номер 43 в бюлетината “, сподели Теменужка Петкова.

„ Да проблеми има, само че Васил Савов може да предложи съответни и способени решения. Община Белово има потребност от смяна и ще я реализира, в случай че гласувате с номер 43 на изборите в неделя “, сподели зам.-министър Лозана Василева.

Подкрепата си към претендента за кмет на Белово от ГЕРБ изрази и зам.-министърът на спорта Николай Павлов. „ Белово не е пропуснат град. Днес тук има хора от всяко равнище на ръководство на страната - пристигнали да ви поддържат вас. Като беловец няма да отрека, че нещо е направено, когато е в името и за богатството на хората, само че мисля, че Белово и селата можем доста повече и с цел да го реализираме на 27 октомври излезте и гласувайте с 43 “, прикани евродепутатът Андрей Новаков.

„ Днес сме се събрали, с цел да сложим едно ново начало за бъдещето на Белово. В последните години Белово се ръководи по инерция без нови хрумвания и вложения. Смятам, че аз и моят екип с поддръжката на страната можем да предложим едно положително почтено и честно ръководство. Подкрепете ни. Ние сме верният избор за вас “, сподели претендентът за кмет Васил Савов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР