ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които

...
ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които
Коментари Харесай

Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ и Движение за права и свободи са известни като партиите, прегръдката с които води до удушаването на колегата. Проблемът е, че до момента двете не се бяха прегръщали взаимно, а както към този момент обществено стана ясно, го вършат сега и по този начин изниква въпросът – кой-кого?!

По-слабите дуетни половинки на двете партии в ръководствата им като Национална движение „Симеон Втори" и Реформаторския блок, не броим въобще малчугани като Яне, Ковачки и тем сходни, отидоха в политическото несъществуване. Със 127-годишната си закалка Българска социалистическа партия аха да съобщи Богу дух при Миков, но оцеля...

На пръв взор, с цялата драма и огромния позор към опрощаването на налозите за Мюфтийството, което дължи 8 млн.лв. на всеки от нас като данъкоплатци, при 30 млн.лв. годишни доходи единствено от наеми на парцели, без да броим великодушната и нагла помощ от турската страна, от фондации от Саудитска Арабия и други страни с рисково коренен ислям, към този момент прави прегръдката по-силна от страна на Движение за права и свободи.

Особено при отвратителното съвпадане на цялата история на това безусловно нелегално опрощаване с 35-годишнината от атентата против вагон Майки с деца на гара Буново, умишлено сбъднат около Деня на дамата и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза шовинизъм, от чисто човешка позиция, е оттатък всякаква нормалност и разбирания, в това число на личната им мюсюлманска вяра и нейните здрави показа за положително и зло.

Ще простите, само че по този начин не трябва!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР