ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленска

...
ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленска
Коментари Харесай

Христо Иванов: Коалиционната политика става норма, трябва да се научим на нея

ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да бъдат част от управническа формула. Изпуснаха времето да се трансформират. Очакваме да забележим каква ще бъде визията на мандатоносителя от " Продължаваме промяната ", които вършат поръчка за опит за сформиране на държавно управление. Който получи мандат би трябвало да откри формулата с кого и по какъв начин ще беседва.Това Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, ръководител на парламентарната група на " " в предаването " Неделя 150 по БНР. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 397
Той подчерта, че влизаме в интервал, в който българската политическа система се състои от междинни по мярка политически обединения, а това задава съдружната политика като норма.

Ще би трябвало да се научим да действаме по сходен метод, уточни Иванов. 

Депутатът добави, че приказките за празен чек за Северна Македония са празни, защото и решението на Народното събрание за френското предложение, и записаните гаранции в заключенията на Европейския съвет са под изискване. 

Според него ГЕРБ и Движение за права и свободи знаят, че взаимната им токсичност взривява обществото и това ще ги опустоши.

А имат наглостта да разправят дали има смяна, или не. Моралната тъкан на обществото няма да понесе опита на тези политически сили да се върнат в изпълнителната власт, означи Иванов. 

Той съобщи, че добре за страната е да се откри работеща формула за продължение на смяната, само че без да се стига до избори, защото " те биха усложнили още повече конфигурацията в предстоящ парламент. И добави, че доста по-вероятно е да отидем на избори. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР