ГЕРБ и БСП прибегнаха до обичайния си метод за отклоняване

...
ГЕРБ и БСП прибегнаха до обичайния си метод за отклоняване
Коментари Харесай

Арх. Русев каза истината за пазара в Младост

ГЕРБ и Българска социалистическа партия прибегнаха до нормалния си способ за отклонение на вниманието. Те всяват боязън и безпорядък измежду жителите съзнателно, с цел да могат по-късно да „ яхнат” въображаемия спор. Това сподели претендентът на Политическа партия АТАКА арх. Румен Русев и доскорошен изпълняващ длъжността областен кмет на "Младост ".

Русев се срещна с жителите на "Младост ", с цел да ги увери, че пазарът няма да бъде премахван и в никакъв случай не е имало такава заплаха.



„ Лично съм разговарял със притежателя на пазара – той в никакъв случай не е имал желание да унищожава пазара. Искал е само да промени подробния организационен проект, с цел да защищити пазара от градежите към преминаващото метро. Той самият ми благодари, че съм подготвен да го защитя от многото неистини и ме попита:

„ Та за какво да отстранявам пазара, който ми носи всекидневен доход и да изградя жилищна постройка, която ще продам и край. Аз съм дълготраен инвеститор”.



Според арх. Русев единствената причина за всяване на безпорядък и злоупотреби – както с жителите, по този начин и със притежателя на пазара, се корени в чисто политически предизборни операции.

„ Не притежавам тази политическа игра, не разбирам механизма на лъжите, въпреки несъмнено да печелят гласове. Аз съм елементарен проектант, знам, че експертизата ми може да даде доста на регион "Младост ". Вярвам, че хората ще заложат на истината”, сподели Русев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР