ГЕРБ губят в тази ситуация, а управляващите се опитват да

...
ГЕРБ губят в тази ситуация, а управляващите се опитват да
Коментари Харесай

Социолог: Успехът на протеста е в това, че вече ще е невъзможно Бойко Борисов да е премиер

ГЕРБ губят в тази обстановка, а ръководещите се пробват да завоюват време. ГЕРБ няма по какъв начин да не изгубят. Протестът прави това, Борисов да не може да бъде министър- ръководител още веднъж, сподели социологът Евелина Славкова.
"Тази обстановка ще докара до тежки резултати за ГЕРБ. Не би трябвало да се подценява безмълвното болшинство ", добави тя пред bTV.
Виждаме още по-яростно несъгласие сред ръководещи и президент, съобщи Славкова.
Протестът влиза в една по-различна фаза. Летните отпуски свършиха, в този момент би трябвало да забележим дали ще се поддържа нужното болшинство на митинга, с цел да има той резултат, разкри още тя.
ГЕРБ печелят време със събирането на гласове за Велико народно събрание. Всички партии са желали промени в Конституция, само че ГЕРБ в този момент изигра тази политическа карта, сподели социологът.
Управляващите губят в тази обстановка, няма и по какъв начин да не е по този начин. Хората привикнаха, че Борисов ще подава оставка при всеки митинг. Тази обстановка ше докара до тежки последици за ГЕРБ, само че даже в този миг социологията демонстрира, че няма огромно пренареждане на политическите сили, сподели още Славкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР