ГЕРБ ги дразни не, че президентът свали доверието от правителството,

...
ГЕРБ ги дразни не, че президентът свали доверието от правителството,
Коментари Харесай

Крум Зарков към депутатите: Пропускате една ключова фраза на президента, а тя е...

ГЕРБ ги нервира не, че президентът смъкна доверието от държавното управление, а че споделя истината. Това сподели от трибуната на Народното събрание зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков в декларация.

"Вчера българският президент Румен Радев разгласи, че снема доверието си от държавното управление. Този акт е извънредно значим. Той не е невиждан. Други президенти са правили същото ", отбелязва Зарков.

"Именно президентът Плевнелиев и президентът Желев. Ние може да не сме били съгласни с тяхната оценка, само че в никакъв случай не сме им поставяли под подозрение правото да се извърнат пред българските жители и да кажат, че държавното управление съгласно тях не си прави работата. От през вчерашния ден доста мнения във връзка с това снемане на доверие ", добави той.

"Пропускате една основна фраза на президента от през вчерашния ден. Тя ми се коства, че е даже по-важна. Президентът Радев сподели: „ На всичко това би трябвало да се постави край “. На кое? На розовите думи: да, на източването на обществените средства: да, само че и на още нещо. На безусловно неприемливото безучастие, което вкарва страната ни в безусловно безвремие ", посочи още Зарков.

Според него това, което ГЕРБ ги нервира в президента не е, че е свалил доверието от държавното управление, а че споделя истината, само че те не могат да я одобряват.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР