ГЕРБ-Габрово входира жалба в Районната избирателна комисия срещу нерегламентирани действия

...
ГЕРБ-Габрово входира жалба в Районната избирателна комисия срещу нерегламентирани действия
Коментари Харесай

ГЕРБ внесоха жалба, че БСП лепи рекламните си стикери върху плакатите им

ГЕРБ-Габрово входира тъжба в Районната изборна комисия против нерегламентирани дейности от страна на Българска социалистическа партия. Върху номера в бюлетината, маркиран на плакатите на Политическа партия ГЕРБ, са залепени стикери с номера на „ Българска социалистическа партия за България “. В жалбата е посочено, че с това деяние Българска социалистическа партия вкарват в подвеждане жителите.

„ Когато една партия, участваща в изборите, няма политически причини, тя прибягва до неточни, незаконосъобразни и манипулативни дейности. Ако Българска социалистическа партия осъзнават, че претендентите на ГЕРБ са по-добри, по-подготвени за евродепутати от техните, то могат да ги поддържат посредством гласоподаване на 26 май, а не като лепят стикери с номера на Българска социалистическа партия върху плакатите на ГЕРБ “, разяснява общинският началник на ГЕРБ-Габрово Добромир Проданов.

ГЕРБ-Габрово приканва Българска социалистическа партия да не си служи с операции и заблуждение на гласоподавателите и моли способените институции за неотложно предприемане на ограничения и наказания против причинителите, както и премахване на манипулативните стикери.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР