ГЕРБ е в режим на скандали от началото на кабинета

...
ГЕРБ е в режим на скандали от началото на кабинета
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Властта ще има неприятности и вероятно ще направи кадрови жертви

ГЕРБ е в режим на кавги от началото на кабинета Борисов 3, в този момент се възвръща режимът, който беше преди изолацията, съобщи социологът Андрей Райчев в предаването " Тази събота и неделя " по bTV. Според него на седмица - две има голям скандал от най-различен темперамент. " Летния сезон ще позатихне работата, от есента ще стартират в действителност предизборно ", означи той.

Въпреки свадите и острите опити за компрометиране, поддръжката за Борисов не понижава, а се усилва и то година преди изборите, което е казус, уточни Георги Харизанов. Това по думите му се изяснява първо с рецесията с ковид, и второ със слабостта на опозицията. " Хората не виждат опция, водач, който би могъл да ръководи по-добре ", сподели той.

Според Георги Харизанов предприемачът Васил Божков също не може да бъде сериозна съпротива.

" Само преди няколко месеца сътрудниците на Васил Божков разпространиха запис от тяхна среща, в който той изрежда имената на умряли негови съперници. Скоропостижно се не помни този запис, президентът реши да кредитира с доверие господин Божков, а не неговите обвинители ", уточни Харизанов.

Според него Божков се пробва да построи облик на политически дезертьор, това му е нужно, с цел да получи леговище в Дубай, а не да бъде екстрадиран.

По думите на Андрей Райчев, Васил Божков играе в дълга писта. " Цветан Василев също се усещаше афектиран, само че при него нямаше тактика, а откровена реакция. Божков също е афектиран доста, само че играе тънка игра ", сподели той. Според Райчев, Васил Божков няма да успее да направи политическа партия, тъй като богатият човек е ненавиждан по принцип.

" Властта обаче ще има неприятности и евентуално ще направи кадрови жертви, с цел да се оправи ", предвижда Райчев. Според него жертвата евентуално ще бъде Горанов. " Много му се събира, негови директни подчинени лежат в пандиза ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР