ГЕРБ е в режим на скандали от началото на кабинета

...
ГЕРБ е в режим на скандали от началото на кабинета
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Властта вероятно ще направи кадрови жертви

ГЕРБ е в режим на кавги от началото на кабинета " Борисов 3 ", в този момент се възвръща режимът, който беше преди изолацията. Изглежда, до лятото ще е по този начин, летният сезон ще позатихне и есента ще стартират предизборно, разяснява социологът Андрей Райчев в неделя пред бТВ.

" Властта обаче ще има неприятности и евентуално ще направи кадрови жертви, с цел да се оправи ", предвижда Райчев. Според него жертвата евентуално ще бъде финансовият министър Владислав Горанов: " Много му се събира, негови директни подчинени лежат в пандиза ".

" Като гледаме по какъв начин стои властта, а тя стои крепко основно поради ковид, не Бокжов е казусът, а опозицията ", съобщи Райчев, разяснявайки последните кавги с изобличанията към ръководещите, подхванати от укриващия се в Дубай хазартен Васил божков.

Въпреки свадите и острите опити за компрометиране, поддръжката за премиера Борисов не понижава, а се усилва и то година преди изборите, което е казус, разяснява близкият до ГЕРБ Георги Харизанов, началник на Института за дясна политика, който бе събеседник на Райчев.

Това по думите му се изяснява първо с рецесията с ковид, и второ със слабостта на опозицията: " Хората не виждат опция, водач, който би могъл да ръководи по-добре ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР