ГЕРБ е първа политическа сила в общинските съвети, БСП –

...
ГЕРБ е първа политическа сила в общинските съвети, БСП –
Коментари Харесай

ГЕРБ е първа политическа сила в общинските съвети, БСП – трета

ГЕРБ е първа политическа мощ в общинските препоръки, Българска социалистическа партия – трета. Това сподели ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и регионален координатор на партията в София Цветомир Паунов при откриването на националната работна среща на партията в София след провелите се локални избори.

„ ГЕРБ още веднъж е политическа мощ и най-голямата политическа партия в България. Политическата партия получи най-вече гласове на миналите избори, което я прави първа политическа мощ. 803 899 гласа. Това значи, че ГЕРБ печели в 163 общини. В съпоставяне с предишните избори ГЕРБ усилва общинските си съветници с 80 нови, 1807 общински съветника има ГЕРБ в цялата страна ", заяви тържествено Паунов. По думите му кметовете на ГЕРБ, хората, които трансформираха общините, обитаемоте места още веднъж потвърдиха, че са най-хубавите кметове – ГЕРБ усилва с 10 своите кметове, от 130 на 140.

"Картата, на която се демонстрират кметовете, не е доста по-различна от картата с броя на общинските съветници – картата е синя, това са кметовете на регионалните центрове и кметовете на общини “, добави още Паунов. Той показа новоизбраните кметове от ГЕРБ един по един и ги предложения да излязат на сцената. Цялата сцена се извърши с хора до последния сантиметър.

"Картата на България е синя, а Българска социалистическа партия не е опция ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на националната работна среща на ГЕРБ. Той участва на събитието в качеството на съдружен сътрудник на Бойко-Борисовата партия.

Румен Христов уточни, че откакто „ Демократична България “ е подкрепила Мая Манолова на балотажа, към този момент от Съюз на демократичните сили имат идеологически разлики с тях. „ Резултатите ни са по-добри, в сравнение с когато бяхме в Реформаторския блок. Основният извод от тези избори е, че десницата е мощна “, добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР