ГЕРБ е най-популярната център-дясно формация към момента, но поради факта,

...
ГЕРБ е най-популярната център-дясно формация към момента, но поради факта,
Коментари Харесай

Има ли ефективна алтернатива на ГЕРБ в дясно?

ГЕРБ е най-популярната център-дясно групировка все още, само че заради обстоятелството, че няма ефикасна друга опция. Това разяснява в предаването „ Лице в лице” по bTV политологът Даниел Смилов във връзка вчерашната колекция на десните партии, които са отвън Народното събрание.

„ Много хора не харесват модела, който се разпростра под егидата на ГЕРБ. Има основни кавги, които остават нерешени - КТБ, това, което се случи в правосъдната система, идните неясноти по „ Белене”, добави той.

„ Всичко това е нещо, което десният и центристкият човек не го приема елементарно, само че заради неналичието на ефикасна друга опция ГЕРБ стои като алтернатива. Затова е значимо в център-дясно да се появи тази групировка, която има своите избиратели”, сподели още Смилов.

По думите му тя би трябвало да покаже, че е ефикасен политически индивид и няма да се разпадне на съставните си организации.

--> Според някогашния народен представител от Реформаторския блок Гроздан Караджов е значимо какви са идейните основи.

„ Грешката с Република България беше, че той започва безидейно. Събраха се проценти и се застана на полосата – да влезем в Народното събрание, само че едни влязоха с едни намерения, а други – с други помисли”, разяснява той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР