ГЕРБ е единственият виновен за собственото си затъване. Това каза

...
ГЕРБ е единственият виновен за собственото си затъване. Това каза
Коментари Харесай

Карадайъ: ГЕРБ е виновен за собственото си затъване

ГЕРБ е единственият отговорен за личното си затъване. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на дебата за рокадите в Народното събрание.
„ Във време, когато обществото има потребност от смяна и съответни държавнически решения, сме принудени да се занимаваме с министерски оставки за опазване на властта, т.е. с отсрочване на неизбежното ", съобщи той. „ Трите министерски оставки ще тушират напрежението, това е упованието на ръководещите, само че няма да се случи ", разяснява още Карадайъ. „ Не чухте предизвестието ни да съставите държавно управление, с цел да осъществите личната си стратегия за ръководство ", уточни той. И съобщи: „ Противопоставихте български жители, дадохте власт на национализма и популизма. Възприехте ги и ги превърнахте в своя идея. Разрушихте и дребното останало доверие в институциите и с това предизвикахте рецесия на държавността. Тя е може би най-тежката освен в новата история на България ".
„ Днес трябваше да отговорим на въпросите по какъв начин да спрем войната по пътищата и експанзията, по какъв начин да подобрим живота на българите, какво да се предприеме по договарянията за Многогодишната финансова рамка ", акцентира Мустафа Карадайъ. „ Няма да чуем отговорите на значимите въпроси от държавното управление, няма да дочакаме решението на проблемите на българите от това държавно управление ", продължи ръководителят на Движение за права и свободи. Формулата на властта е неверна, сподели Карадайъ. И предвижда: „ Предсрочните избори са неизбежни ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР