ГЕРБ е единствената партия с премиер Борисов, която направи промяна

...
ГЕРБ е единствената партия с премиер Борисов, която направи промяна
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Борисов не управлява повече от година. Сега по-добре ли са хората?

ГЕРБ е единствената партия с министър председател Борисов, която направи смяна в Конституцията, в частта „ Съдебна промяна “. Христо Иванов беше в това държавно управление. Правилата, по които е определен основният прокурор, са разпоредбите на Христо Иванов.

Това съобщи в ефира на bTV политикът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Само Демократична България си лепи етикет на ревера, че ще вършат такава промяна, само че някой чел ли е предложенията им.

Междувременно Атанасова укори Ивайло Мирчев, който бе в студиото преди нея, отсичайки, че тотално не е наясно с интернационалната и политическа конюнктура.

„ Логически издържано е въпреки всичко ГЕРБ и Демократична България да са гръбнак на коалиция, тъй като тези две партии, дружно със Съюз на демократичните сили, са част от едно и също евроатлантическо семейство. Такава коалиция може да е политически и логичен целесъобразно. Това е по-добре от ръководство с червени линии, които би трябвало да се прекрачват. Имаме идентична позиции с Демократична България за войната в Украйна, за диверсификация, обществени финанси, еврозоната и така нататък “, сподели тя.

По думите й обаче Демократична България избира да ръководи със своя противовес. Според нея и Политическа партия са най-вече лява партия поради политиките, които е направила за 8 месеца. Тя даже запита водещия Златимир Йочев кое съгласно него е по-логично в тази обстановка.

Той обаче парира и отговори, че кардинално редът в студиото е противоположен и не желае да дава отговор на сходни проблеми, които би трябвало да се вземат решение от политическите сили.

Атанасова отсече, че съгласно нея единственият девиз на Политическа партия е просто да махнат Гешев.

„ Борисов не ръководи през последната повече от година. Сега по-добре ли са хората “, запита тя.

„ Като махнаха Цацаров, какво стана? Сега няма корупция. Сега целта е Гешев. Но какво? Ще спрат закононарушенията ли? Няма да има пияни водачи зад кормилото ли “, запита тя.

Атанасова призна, че не вижда по какъв начин може да има коалиция сред ГЕРБ и „ Възраждане “ поради прекомерно другата идеалогия.

По думите й, в случай че зависи от ГЕРБ, държавно управление въпреки всичко ще има.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР