ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в

...
ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в
Коментари Харесай

Министър Кралев: ГЕРБ включва реално младите хора в политическите процеси

ГЕРБ е единствената партия, която действително включва младежите в политическите процеси. Участието на младежите във всички браншове от публичния живот е най-хубавият метод да се оправим със общественото изключване на подрастващите. Това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред близо 100 младежи от структурите на МГЕРБ в Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол и Сливен. Той беше преподавател на конференцията " Младите във фокуса на обществената политика и битката със общественото изключване на подрастващите ", която се организира в Созопол. Събитието се огранизира от Младежи ГЕРБ с поддръжката на Фондация " Конрад Аденауер ".

Министър Кралев се обърна към младите от ГЕРБ с думите, че самият той се е борил против изключването на подрастващите от политическите процеси по времето на комунизма.

" Тогава нямахме никаква опция за включване в публичните процеси в страната ", съобщи той. Кралев изясни, че е бил измежду учредителите на Федерацията на самостоятелните студентски сдружения. " Това беше първата демократична младежка организация, която изигра основна роля за свалянето на комунистическия режим от власт. Горд съм, че през днешния ден съм част от единствената партия, която в последните 10 години потвърди, че се развива и действително включва младежите. Това е ГЕРБ ", уточни министърът на младежта и спорта.
 Кралев откри интернационална среща за продан на опит при организирането на огромни спортни събития
Кралев откри интернационална среща за продан на опит при организирането на огромни спортни събития

" Избрахме още веднъж България да семейства съвещание на Експертна група " Почтеност " към Европейската комисия заради две аргументи "

Кралев изясни, че " младежкото включване ", един от главните термини в младежките политики, на процедура значи младите да имат опция да вземат участие в публичните и политическите процеси. Той даде за образец присъстващите на форума - един от най-младите депутати - Галя Желязкова от МГЕРБ-Бургас, евродепутата от ГЕРБ Андрей Новаков, заместник-министъра на вътрешните работи Георг Георгиев, зам.-областния шеф на Ямбол Волен Дичев.

" Моят заместител също е един от вас - Николай Павлов. Изключително квалифициран млад човек&quot ", акцентира Красен Кралев. По думите му, най- младите и дейни евродепутати, депутати, кметове, общински съветници и членове на политически кабинети са от ГЕРБ.

Кралев даде образец и с кадровата политика в Министерството на младежта и спорта (ММС) като акцентира, че главните дирекции в ММС се управляват от млади и готови хора до 35 години.
 Министър Кралев награди самбистките за оценките на Мондиала в Южна Корея
Министър Кралев награди самбистките за оценките на Мондиала в Южна Корея

Васил Соколов и Николай Матев, който е персонален треньор на Анна-Мария Манушева, също бяха бяха отличени с плакети на ММС

" Младите хора не са единствено бъдещето, ние от ГЕРБ имаме вяра, че младите сте сегашното. Убеден съм, че от интензивността на всички вас зависи освен бъдещето на партията, само че и на страната ", безапелационен бе министър Кралев.

Красен Кралев организира полемика с младежите от ГЕРБ като отговори на редица въпроси, свързани с младежкия бранш и със спорта. Той обясни в детайли каква е активността на ММС и какви са стратегиите, ориентирани директно към младежите. Министър Кралев даде за образец Национална стратегия за осъществяване на юношески действия, която разполага с бюджет от 2 млн. лв.. С тези средства се финансират неправителствени организации, на база планови оферти, които да работят за предварителна защита на всевъзможни форми на зависимости и експанзия измежду младежите, изясни министърът на младежта и спорта. Красен Кралев прикани младежите да бъдат дейни и да се включват в публичните и политическите процеси.
 Красен Кралев: Усеща се стабилизиране
Красен Кралев: Усеща се стабилизиране

" Момчетата се държаха обичайно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР