ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа.

...
ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа.
Коментари Харесай

Ева Майдел: ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа

ГЕРБ е единствената българска партия със мощно въздействие в Европа. Това съобщи кандиадтът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с жители в гр. Елена, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Това се дължи както на интернационалния престиж на премиера Борисов, по този начин и на резултатите от работата на държавните управления и екипа на евродепутатите от ГЕРБ през последните 10 години, когато България се трансформира във фактор в Европейски Съюз, с който останалите страни се преценяват. Затова всеки, който желае гласът на България да се чува при взимането на решения в Европа и интегрирана в ядрото на Европейски Съюз - Шенген и Еврозоната, би трябвало да поддържа ГЕРБ на изборите в неделя “, добави тя.



„ Всеки твърди, че ще пази българския интерес в Европа. Но това няма да стане с манифестации и анти-европейско говорене, а е диплмоация, престиж и умения. Кандидатите на ГЕРБ сме най-подготвени да се борим за значимите за българите дела в Европейски Съюз, както доказахме със забавянето на прословутия пакет „ Мобилност “, увеличението на средствата по еврофондовете за идващите 7 години, намаляването на таксите за преводи в евро, които бяха най-високи точно у нас “, добави българският евродепутат, който се включи в честванията по случай празника на град Елена.

По време на визитата си в област Велико Търново, където има информативен офис, Ева Майдел ще се срещне с жители и бизнесмени в Стражица, Дебелец и с.Ресен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР