ГЕРБ дойдоха на власт през 2009 г. с претенциите за

...
ГЕРБ дойдоха на власт през 2009 г. с претенциите за
Коментари Харесай

Маноил Манев: Мотивите за вота на недоверие са боза

ГЕРБ пристигнаха на власт през 2009 година с претенциите за огромна експертиза в областта на сигурността. Усещането от дръзките и нагли закононарушения от последните месеци обаче е, че престъпността се подиграва с страната. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров във връзка импортирания орт левицата избор на съмнение против държавното управление.

В тази обстановка най-нормалното беше политическото и професионално управление на Министерство на вътрешните работи да поеме отговорност. За страдание, не видяхме такова нещо, добави той.

Недаването на късмет за кариерно развиване демотивира хората в системата, уточни социалистът.

Мотивите за вота са чисто политическо упражнение по правене на боза. Самата концепция за вота е сбъркана, тъй като системата е за запазване на националната сигурност, съобщи Маноил Манев. Тази система е работила съвършено два пъти – когато господин Борисов беше основен секретар и когато министър на вътрешните работи беше господин Цветан Цветанов. Само че пристигна 2013 година и от чиста завист към господин Цветанов вашият министър изгони цвета на оперативните служащи. След това на тази система й би трябвало рестарт, и то дълго време. Вие демотивирахте цялата система, обърна се Манев към Владимиров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР