„ГЕРБ доста се промени и управлението, особено в условията на

...
„ГЕРБ доста се промени и управлението, особено в условията на
Коментари Харесай

Цветанов: Кабинетът не усети пулса на обществото

„ ГЕРБ много се промени и ръководството, изключително в изискванията на пандемията. Кабинетът не усети пулса на публичния интерес. Трябваше да има разговор. Затова хората останаха с чувството, че властта е заинтригувана единствено от оцеляването си. Този митинг стартира като честен, само че бездействието на кабинета го трансформира в политически. Нито една политическа мощ няма да получи дял от този митинг. Ситуацията излиза отвън надзор “. Това разяснява пред БНР Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ръководител на Евро-атлантическия център за сигурност.

Той акцентира, че на този митинг има най-вече млади, образовани и интелигентни хора, които желаят да трансформират протичащото се.

„ При загуба на публично доверие разновидността е предварителни избори. Влизаме в предизборна обстановка. Колкото повече се забавяме, толкоз повече ще се основава опълчване сред обществото, сред институциите. Това ще е нездравословно за страната. Трябва да поправяме доста в управническия си метод “, сподели още Цветанов.

Според Цветанов би трябвало да има консолидиране на парламентарно болшинство, което да е поръчител за господство на закона:

Трябва да се фокусираме върху опцията за предварителни парламентарни избори и да се излъчат хора, които да могат удовлетворят настояванията на митинга. Трябва да върнем престижа на парламентаризма. Парламентаризмът дава опит и опция да чуеш особеното мнение.

Събеседникът на медията назова „ спешен пиар “ опита на Борисов да се разграничи от въздействие на Движение за права и свободи.

Пред стратегия „ Хоризонт “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разгласи, че новият му политически план ще бъде основан на 27 септември.

Цветан Цветанов: Времето ще покаже дали ще желая да върша партия

„ Името ще е обвързвано с евро-атлантическия път, който чертаем, без конкуренция. Към плана интерес имат и хора от ГЕРБ, почтени и същински хора, които подкрепяха политическа партия ГЕРБ. Важно е не да приказваме единствено за през днешния ден, а да чертаем един небосвод, тъй като българските жители желаят вероятност, а не спешно оцеляване. Трябва да има обединяване на нацията и разговор с институциите “, сподели още Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР