ГЕРБ дават брифинг след проверката на служебния вътрешен министър Бойко

...
ГЕРБ дават брифинг след проверката на служебния вътрешен министър Бойко
Коментари Харесай

ГЕРБ с извънреден брифинг след проверката на Рашков за машините фантоми

ГЕРБ дават брифинг след " инспекцията " на служебния вътрешен министър Бойко Рашков за машините фантоми. По думите на назначения от Румен Радев силов министър няма никакви проблеми с устройствата за гласоподаване, а откритите спомагателни машини са си импортирани от " Сиела Норма " и е персонално тяхна работа какво ще ги вършат.

„ Служебния кабинет и Рашков показват надменност и безусловно несправяне за образуване на изборите, което им е единствената задача. Той е изпратил питане до ЦИК в една страничка и до там се изчерпва неговата инспекция. Оказва се, че единствената, която си е свършила работата е секретарката на Рашков. Няма нито един номер на машина и не е ясно какво са ревизирали. В същото време се занимава с това да тормози хора в страната и да борави с внушения, мечти халюцинации “, сподели Даниел Митов.

По думите му съгласно отчета на ОССЕ държавното управление би трябвало да се въздържа от изказване в изгода или срещу един или различен претендент на изборите, което е ежечасно нарушено от вътрешния министър.

„ Най-големите купувачи на гласове са в служебния кабинет, който раздава по 650 лева бонуси, Комитова която дава гъши дроб и вино на чиновници на своето министерство, Минеков, който към този момент два пъти раздава бонуси. За това ли трябваше да теглят дълг? Радев пък за цяла акция не откри време да даде едно изявление или спор, а през днешния ден излиза с послание към нацията. Нито сме Нова година, отиваме на избори а той е претендент “, акцентира Даниел Митов.

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР