ГЕРБ дава пресконференция пред медиите в Централата на партията. Снощи

...
ГЕРБ дава пресконференция пред медиите в Централата на партията. Снощи
Коментари Харесай

ГЕРБ: Руски хакери ни атакуват в социалните мрежи


ГЕРБ дава конференция пред медиите в Централата на партията.

„ Снощи нашите информационни мрежи в обществените ни мрежи бяха ударени от хакерска офанзива. И то по-конкретно три изявления за газ и далаверите, които са се правили с него. Имаше клип и графична част, в която се обясняваше схемата с медиаторите. И третото беше публикувана подправена вест, че Борисов е споделил, че „ Газпром “ би трябвало да се върне “, сигнализира Георг Георгиев. Ясно е от кое място може да идват от кое място идва офанзивата навръх тези вести “, добави той. По-късно с правописни неточности се появили изявленията в съветската мрежа ВКонтакте.

„ Да кажат, че аз съм споделил, че би трябвало да се продължи договорът с „ Газпром “, е безспорна неистина. Позволих си да им кажа да бъдат деликатни. Дадох като българин един съвет. Нашата политика е 100% диверсификация от „ Газпром “. И ни удариха фейсбук. Ние не сме Северна Корея, не сме Русия, където фейсбукът да бъде спрян.

Откъде пристигна тази гневна офанзива. Може би, тъй като през вчерашния ден споделих, че ще потвърдя с обстоятелства. На 6 юли дефинира Атанас Атанасов за началник на Национален статистически институт. Българска народна банка през предходната седмица разгласява новата си икономическа прогноза. Бюджетите с бодряшки числа на Асен Василев не са правилни. Има приключване на финансов запас от стопанската система на България.

А същият Национален статистически институт споделя накъде изтичат парите от българската стопанска система. С близо 2 милиарда лева се утежнява комерсиалното салдо спрямо предходната година. Вносът от РФ по време на наказания е набъбнат със 160%. Това ли е откъсването от глобите. Което демонстрира къде изтичат капиталите на България “, сподели Бойко Борисов.

Вие, тези три партии, милиарди сте изнесли към Руската федерация. Най-значими растежи са осъществени при нефтени материали за 1,4 милиарда лева, 228,5% се е нараснал вносът на въглеводороди. Само за 3 месеца ръководство на тези три партии България стана три пъти по-зависима от Русия. Това ли ни е евроатлантическата ориентировка? Какво предизвикаха на Путин, че изгониха готвачки и чистички. Дали той няма да го преглътне? “, продължи Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР