ГЕРБ, БСП, ДПС и Български възход номинираха Вежди Рашидов за

...
ГЕРБ, БСП, ДПС и Български възход номинираха Вежди Рашидов за
Коментари Харесай

Има мнозинство за номинацията на Вежди Рашидов за председател на парламента

ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Български напредък предложиха Вежди Рашидов за непрекъснат ръководител на 48-ото Народно заседание. Това разгласи Корнелия Нинова след няколкочасовия председателски съвет.

" Нямахме единение, само че постигнахме болшинство. Упълномощена съм от болшинството да предложа най-принципното нещо. Номинирам от името на 4 партии най-възрастния народен представител Вежди Рашидов " , разгласи от трибуната водачът на Българска социалистическа партия.

" Продължаваме промяната " явно не взе участие в парламентарната аритметика.

Кирил Петков изиска отмора от името на парламентарната група. Йордан Цонев съобщи, че защото няма образувани парламентарни групи, не важи правилото почивката да бъде давана наложително при поискване.


" Явно някои народни представители въобще не желаят да има Народно заседание, а напряко желаят да са си на власт, тъй като са единствените носители на истината , на правотата, на справедливостта. Без да има значение за тях какво написа в Конституцията и законите на страната. Но, на изборите народът сподели, че не мисли като тях . И се пробват тук няколко дни да върнат нещата в изходна позиция. Опитват предизборно и маркетингово да се харесват на своите гласоподаватели, а не следизборно да вършим работа в интерес на народа. И по този метод хората да ни харесват ", съобщи Мустафа Карадайъ, водач на Движение за права и свободи.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР