Герасим Георгиев-Геро дълго време се справяше някак с натоварения си

...
Герасим Георгиев-Геро дълго време се справяше някак с натоварения си
Коментари Харесай

Геро остана без приятели в кризата

Герасим Георгиев-Геро дълго време се справяше някак с натоварения си график, разбра HotArena.

Толкова, че в един миг умората към този момент доста стартира да му се отразява. И по какъв начин другояче, откакто Геро работеше безусловно без почивен ден, съвсем непрекъснато – до цялостна изнемога.

Той е прочут от бившето предаване „ Господари на ефира ”, което през днешния ден е онлайн платформа. Снимаше се в много формати на продуцента Магърдич Халваджиян – комедийното предаване „ Пълна лудница ”, сериала „ Полицаите от края на града ”, а в музикалното съревнование „ Маскираният артист ” бе един от детективите. Освен това играеше в театъра много интензивно. Последната премиера на зрелище, в което участваше, бе „ Зорба ” в „ Малък градски спектакъл ”. В настоящата обстановка, даже да се възобнови с някакви ограничения работата на артистите, Геро си дава сметка, че няма по какъв начин да играят „ Зорба ”, тъй като са доста хора на сцената. Според него ще се играят по-камерни представления.

„ Точно, когато излезе „ Зорба ”, бях натрупал сериозна отмалялост. Е, не съм си поискал да си почивам чак два-три месеца, само че... Може би тази дръжка трябваше да се удари в един миг, тъй като беше станало в действителност натоварено ”, споделя симпатягата. Актьорът, който на 10 юли ще чества 46-тия си рожден ден, мислел, че ще си почине малко и след това ще се завърне. Уви, няма по какъв начин. Все отново е уверен, че нещата ще се оправят. Работата е там, че е изгубил ентусиазъм и мотивация да играе на театрална сцена.

И преди Геро, който сега взе участие в поредицата „ Господари на уеба ” в онлайн формата на бившето предаване „ Господари на ефира ”, е намеквал за незадоволеност от протичащото се в артистичните среди у нас. По-точно е изтъквал, че пазарът ни е дребен, а трудът на актьорите е доста експлоатиран и не добре заплатен. Ако можело да взимат минимално пари. Популярността, несъмнено, постанова други параметри на възнаграждение. Това пък коства изтощеност, работа без почивен ден, което се отразява на здравето и времето, прекарано със фамилията, даже и на празници. И въпреки всичко Геро е приказвал общо за гилдията.

Днес, в подтекста на пандемията, отрицателните усеща у артиста, сякаш са се позасилили. „ Не знам дали ми се играе на сцена изобщо. Ако в този момент отворят театрите, в никой случай няма да съм на същия режим. Обезкуражих се ”, призна Геро в свое изявление преди дни.

Той посочи, че подготовката на един театър изисква невероятни старания, а след това има огромен риск някой да го подлага на критика погрешно или напряко да го „ плюе ”. „ Това са към този момент 21 години, не е 1-2 ”, акцентира Геро. И той към този момент почнал да претегля дали напъните му си костват по отношение на това да лишава фамилията си, здравето си. Повечето пъти везната била на негова страна. Геро не споделя, че всяко зрелище е съвършено, само че множеството са на равнище чисто художествено. „ Отделно плюенето непрекъснато сред сътрудници, в съсловието – и от това ме боли. Превзетостта, да стоят усмихнати против теб... Вече даже не чакат да се обърнеш с тил. Това ме умори. Театърът стана непременно, на живот и гибел. Вадим постановки една след друга, като на ишлеме. И в един миг започваш да губиш визия, а би трябвало непременно да изкараш премиера ”, показа Геро.

Често представленията се пускат едновременно, „ в случай че може да прецакаме другия ”. Геро не знае по кое време и по какъв метод ще му се върне предходното предпочитание да стъпи на сцената. Разбира се, като стъпи на театрална сцена, ще си свърши работата професионално. И въпреки всичко той несъмнено към този момент ще търси стойностни неща, които могат да го развълнуват. Смята, че обстановката с пандемията ще му даде опция да си „ почисти нещата ”.

„ Работа няма. Ако приказваме в чисто човешки проект, всеки мисли за оцеляване ”, споделя Геро и акцентира, че въпреки всичко има семейство, което би трябвало да обезпечи, има заеми в банки. Понякога би трябвало да се играят неща, с цел да се закърпи бюджета. Сигурно ще има и такива, които ще одобри, счита той и добави - пък да го „ плюе ” този, който не би трябвало да прави тези взаимни отстъпки. „ Няма по какъв начин. Ако в естествена обстановка съм можел да мина без нещо, в този момент ще би трябвало да го поема като ангажимент. Говорим за оцеляване. Преди аз съм търсил работата, в този момент тя ще ме търси ”, сподели Геро.

Той призна, че огромна част от него е „ някаква потиснатост ” и все търси от кое място идва. Някъде намира отговори, като да вземем за пример, светът на технологиите, забързаното всекидневие и напрежение, в който живеем. В момента той контактува с доста малко хора. Може да разбере кои са същинските му другари и кои го търсят освен поради уговорките. Дава си сметка, че приятелите му са едвам трима-четирима души, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР