Герасим Георгиев – Геро разкри най-голямата си и сълбоко пазена

...
Герасим Георгиев – Геро разкри най-голямата си и сълбоко пазена
Коментари Харесай

Геро разкри най-дълбоката си тайна: Смъртоносен инцидент е причината за килограмите!

Герасим Георгиев – Геро разкри най-голямата си и сълбоко защитавана загадка. Със вцепеняващ роман за претърпяна злополука той стъписа почитателите си в обществените мрежи. Оказа се, че артистът и тв водещ, който скоро ще гледаме в „ Като две капки вода “, е претърпял същински смут на пътя. За благополучие той като по знамение не свършва съдбовно.

„ Качването на килограмите ми пристигна след тежка злополука 2000 година “.

„ Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше доста леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният миг се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него. Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата е правилно “, сподели артистът пред show.blitz.

„ В първия миг си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят съвсем беше в купето, цялата предна част беше смачкана. Гледам водача на камиона идва към мен и си крещя: „ Сега би трябвало да се удрям и с тоя “, а той попита дали съм жив.

Бърза помощ пристигна от Казанлък, търсиха къде е трупът, като видяха колата. Викам им „ аз съм водачът на колата “.

Лежах три дни в болничното заведение в Казанлък “.

„ Заведоха ме да ми леят патрон “, споделя още Геро.

„ Уплахата излезе на оловото. След това минах три пъти по същия маршрут, с цел да преодолея страха. Най-страшното беше за майка ми и татко ми. Те бяха зад мен и всичко това стана пред очите им “.

 

Източник – Блиц

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Още вести четете в категория Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР