Георги Зайков, бащата на печално известния Стоян Зайков-Чане от Костенец,

...
Георги Зайков, бащата на печално известния Стоян Зайков-Чане от Костенец,
Коментари Харесай

Проговори бащата на убиеца от Костенец, разкри покъртителни неща за внука си

Георги Зайков, бащата на печално известния Стоян Зайков-Чане от Костенец, за който се твърди, че свиреп е умъртвил някогашната си жена Милена Шишкова и съседа си Валентин Петров, особено потърси медиите с покъртителна изповед и неприкрит яд, написа " Зарата ".
``
реклама

“Как може  да пишат, че не желаеме да погребем сина си, това са безспорни неистини! Кой им споделя на тия публицисти да пишат нелепости?! Ще ги  съдя тия лъжци! ”, изригна почерненият  баща. До ден сегашен той не има вяра, че синът му е умъртвил снахата. Твърди, че фамилията е спазило законовия ред да напише молба до прокуратурата, с цел да може да прибере натрупа на Стоян и да го погребе. Редът е наблюдаващият прокурор – в тази ситуация Ивайло Медаров, да даде позволението си. Такъв отговор липсвал.

“Лъжат, не знам за какво лъжат. Три седмици чакаме за отговор, няма. Ето днеска 19 юни отново отиваме с дребния наследник да пишем молба – по този начин ни сподели чиновничката. Не можело да ни дадат натрупа без прокурорска заповед. Какво, не заслужава ли да го погребем, или някой има интерес да раздува, че никой не бил потърсил натрупа ”, реди мъжът в черно.

Георги признава, че от години не са били близки със Стоян, само че нещастието сближила фамилията на починалата Милена и тяхното. Той и жена му Павлина, майката на Чане, били и на погребението на фризьорката, и на помена за 40-те дни от гибелта й.

“Общуваме, по какъв начин да не поддържаме връзка, нали дете има ”, не крие индивидът. Потвърждава, че правата да бъде аставник на 15-годишния Стивън са отсъдени на сестрата на починалата му майка, само че разкрива, че момчето повече е при него и Павлина. Вчера пък взели документа, с който страната отпуска на детето пенсия от…113 лв..

“Не е правилно и това, дето психолози работели с него! И това е неистина. Докато сякаш проверяваха, тъкмо престъпните психолози го побъркаха, с часове го разпитваха без храна и вода. Сега ние си го гледаме. Ще се свържа с психолози, имам хора – няма да се мине без това ”, споделя дядото на Стивън. По думите му, след нещастието младежът понасял протичащото се “по-мъжки от всички ”, само че в последно време почнал да става нервозен и все по-мълчалив. А през вчерашния ден отронил пред близки: “Ще взема да си сложа въжето, да се свърши. ”
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР