Георги Зафиров, който прекарва летата в Приморско заедно със семейството

...
Георги Зафиров, който прекарва летата в Приморско заедно със семейството
Коментари Харесай

Притеснен баща алармира: Внимавайте, вече два пъти крадци влизаха в имота ми в Приморско, докато...

Георги Зафиров, който прекарва летата в Приморско дружно със фамилията си, алармира жителите на морското градче, че крадци необезпокоявано са влезнали в парцела му сред 3 и 5 сутринта, написа Бургасинфо.

" Това е второ навлизане в парцела, първото е няколко дни по-рано, сега търсим видео от камерите. При последното навлизане крадците са взели няколко бутилки марков коняк. Алкохолът е от мой безценен другар от Армения и ми е подарък. Липсва и една бутилка вино, дори не можем да установим какъв брой тъкмо са взели. Имотът е моя благосъстоятелност, има охранителна система с камери. Писах в групата на Приморско във фейсбук, с цел да се сезирам хората и да са осторожни”, съобщи Георги Зафиров. Видеото, което е запечатало крадците, е от ранните часове на 1-ви септември. Имотът се намира на ул. „ Морска” 1, тъкмо преди пристанището. Явно видеокамерите и прожекторите не стряскат крадците и те се промъкват, като отмъкват алкохола от лятната кухня. През това време фамилията спи в къщата.

„ За мен и да вземе някой нещо не е проблем, аз дори самичък ще му го дам, в случай че пристигна и ме помоли, само че стресът е за децата е огромен. Представете си по какъв начин се усещат, когато знаят, че някой влиза в парцела безнаказано. Лятото живеем тук и щяхме да останем до 10-ти септември, само че децата желаят да си тръгват”, съобщи бащата, който е от Ямбол.

Крадците са засечени по камерите, тъй като прожекторите на парцела се включват при придвижване. „ Самият прожектор заостри вниманието, тъй като той е като детектор за придвижване. Така забелязахме, че някой е влизал”, сподели Зафиров.

Той се надява полицията по-бързо да хване виновниците и да няма повече сходни обири в морското градче, което е избрал да почива със фамилията си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР