Георги Йомов официално е наказан с лишаване от състезателни права

...
Георги Йомов официално е наказан с лишаване от състезателни права
Коментари Харесай

Георги Йомов изгоря за четири години

Георги Йомов публично е осъден с отнемане от спортни права за четири години, оповестява " Труд ". Нападателят на ЦСКА - София беше махленски в приложимост на допинг след мача против Македония (Гьорче Петров) в първия прелиминарен кръг в Лигата на конференциите. 

Дълго време антидопинговата комисия WADA не даваше никаква информация за следствието. Сега обаче решението е реалност. " Червените " заплатиха 70 000 франка за най-хубавите по сходни проблеми юристи. Решението обаче е реалност. 
 Откриха неразрешено вещество в организма на Георги Йомов, звездата на Откриха неразрешено вещество в организма на Георги Йомов, звездата на " алените " със спрени права
В момента някогашният към този момент национал на България е на 25 години. След като мина от Славия в ЦСКА - София, нападателят се трансформира в един от най-важните играчи на отбора. Беше измежду героите, които отстраниха Виктория (Пилзен) в плейофа в Лигата на конференциите през 2021 година. 
 Четири години отвън терена грозят Йомов Четири години отвън терена грозят Йомов
До този миг нито един път Йомов не е коментирал публично обвиняването за взимане на допинг. От " Армията " не са прекратили контракта на футболиста. Клубът чака детайлности за потребления препарат и дали има късмет да се апелира наказването.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР