Георги Йомов е напълно възстановен от контузия и ще бъде

...
Георги Йомов е напълно възстановен от контузия и ще бъде
Коментари Харесай

Гонзо ще може да разчита на Георги Йомов

Георги Йомов е изцяло възобновен от травма и ще бъде разполагаем на краткотрайния ментор на националния тим на България по футбол Георги Иванов за гостуването на Гибралтар в среща от третия кръг в група С4 на Лигата на нациите.

Двубоят е на следващия ден на " Виктория Стейдиъм " от 21:45 часа.
 Ясно е какво е положението на Йомов и Михайлов
Ясно е какво е положението на Йомов и Михайлов

Двамата имат леки проблеми

Фланговият състезател на ЦСКА изкълчи гален на подготовка на отбора в края на май, поради която пропусна домакинското тъждество 1:1 против Република Северна Македония на 2 юни, както и тежкото проваляне с 2:5 от Грузия в Разград три дни по-късно, след което селекционерът Ясен Петров подаде оставка и беше сменен от Иванов.

Йомов е гласен за титуляр против аустайдера Гибралтар, който загуби първите си две мача от шампионата - с 0:4 от Грузия като посетител и с 0:2 от Република Северна Македония вкъщи.

Радослав Кирилов и Доминик Янков пък бяха освободени от лагера на българския народен тим преди гостуванията на Гибралтар и на Грузия три дни по-късно.

Крилото на Славия Кирилов и полузащитникът на Лудогорец Янков са с контузии, които ще им попречат да вземат присъединяване в идните срещи. На техните места няма да бъдат викани спомагателни футболисти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР