Георги Йомов бе обявен за Най-добър играч на изминалия месец

...
Георги Йомов бе обявен за Най-добър играч на изминалия месец
Коментари Харесай

Георги Йомов: Сигурен съм, че ЦСКА ще спечели Купата

Георги Йомов бе разгласен за Най-добър състезател на миналия месец в анкетата на пресклуб " България ". Нападателят разгласи упованията си за идния край с Арда и показа мнение за Любослав Пенев.

" Перфектно готови сме за финала. Убеден съм, че ще спечелим. Коментираме си, че не би трябвало да подценяваме противника. Двата тима излизат съсредоточени върху този мач и не би трябвало да се подценява безусловно никой. Според мен мощната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това тяхно качество.
 От ЦСКА: Билетите за финала са извънредно малко, надяваме се благоразумието да надделее
От ЦСКА: Билетите за финала са извънредно малко, надяваме се благоразумието да надделее

" Нека хилядите почитатели не бъдат ощетени "

Прибран тим. Това е техният коз. Дали си играл край или не, или дали си го печелил, няма значение. Всеки е съсредоточен за съответния мач. Като цяло този сезон беше тежък. Мачовете бяха през три дни. Подготвени сме добре. Мисля, че има още два дни, с цел да възстановим и да сме оптимално готови за сряда. ЦСКА постоянно се бори.

" Ролята на Любо Пенев е ясна. Той е там, с цел да ни помогне, да извлече от нас максимума и да ни научи. Откакто е пристигнал тимът се е трансформирал радикално като конфигурация на мачовете, тренировки, игра. Абсолютно всяко едно нещо е изпипано до най-много - премерено, изчислено. Това оказва помощ на мен и съотборниците ми ", съобщи Йомов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР