Георги Василев направи анализ на предстоящите битки между тимовете на

...
Георги Василев направи анализ на предстоящите битки между тимовете на
Коментари Харесай

Гочето: Лудогорец превъзхожда ЦСКА по крилата

Георги Василев направи разбор на идните борби сред отборите на Лудогорец и ЦСКА. Гочето съобщи, че огромното преимущество на “орлите” е играта по фланговете.

“През пролетта тимът от Разград демонстрира неубедителна и непостоянна игра. Но има една огромна удивителна - те умеят да се стимулират и да разкриват цялостния си капацитет тъкмо против директните противници. Лудогорец победи Левски с лекост на “Герена " и това е красноречиво. Срещу ЦСКА също ще бъдат на 100 %, тъй като това е може би най-големият им дразнител в България”, съобщи Гочето пред “Тема спорт”.

“ЦСКА обаче ще отговори уместно. Лицето, което демонстрира напоследък, дава очаквания за сполучливо показване и в двата мача тази седмица. От друга страна, належащо е да се създадат някои ангажименти по повод някои от зоните. Лудогорец има очевадно предимство по фланговете, най-много в крайната зона на отбраната. Отборът разчита на офанзиви по крилата посредством Вандерсон и Лукоки, а и Сисиньо и Недялков от по-задна позиция.

Отборът на ЦСКА може да предложи отсреща неопитни бекове в лицето на Турицов и евентуално на Нуно Томаш. Португалецът работи много умерено и устойчиво в центъра на отбраната, само че самичък призна, че му липсва експедитивност и неговата мощ не е като бек. Това може да се окаже проблем. ЦСКА ще би трябвало да хвърли доста старания и централизация, с цел да е постоянен в отбрана и да удържи набезите на Лудогорец по фланговете”, добави още той.

“Крайна прогноза мъчно може да се даде. Възможни са всевъзможни обрати. Победа за Купата ще даде и сериозен подтик за турнирния мач”, проучва Георги Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР