Георги Томов е кандидатът на „БСП за България за кмет

...
Георги Томов е кандидатът на „БСП за България за кмет
Коментари Харесай

Георги Томов: Желанието ми да променим „Илинден” към по-добро



Георги Томов е претендентът на „ Българска социалистическа партия за България " за кмет на столичния регион „ Илинден ". Целиятму живот е обвързван с региона - роден е в ж.к. „ Св. Троица ", а в този момент живее в ж.к. „ Захарна фабрика ". Той е бизнесмен в областта на търговията и услугите. Служил е в Гранични войски. Работил е във вестник „ Дума ". На 44 години.




Защо решихте да се кандидатирате за кмет на регион Илинден?

Като всеки младеж и аз копнея за смяна и напредък. Но не тази „ смяна ",която е единствено на думи и без каузи - аз я назовавам „ задклавиатурна ", а действителна, създаваща комфорт на моите съседи и техните фамилии. Считам, че единствено чустващият се удобно в средата си човек може да мисли за напредък. Убеден съм, че мога да оказа помощ на илинденци дружно да извървим този път. Да не забравяме и броя номинации, които получих. Практически ме поддържаха всички ОПО в „ Илинден ", за което им благодаря.

Предизвикателство ли е за Вас да бъдете претендент на Българска социалистическа партия?

Определено да. Но на първо място е и огромна отговорност. Българска социалистическа партия е партия с дългогодишна история, обхващаща не просто интервал от време, а цялост от разнообразни генерации, които са съвременници на разнообразни исторически събития. Като такава, тя носи своите пасиви, само че има и доста активи. Гледам напълно към бъдещето, като се изучавам от опита на времето.

Какво би трябвало да се промени във Вашия регион?

Район „ Илинден " се състои от 4 от най-старите квартала в столицата - „ Света Троица ", „ Гевгелийски ", „ Захарна фабрика " и „ Илинден ". Най-ценният запас са хората, които живеят тук, зеленината и местоположението. В региона имаме както общи за града, по този начин и характерни проблеми. Непознаването на тази специфичност отдалечава от решаването на проблемите и води до струпване на нови. Смятам, че през всичките години, в които съм учил, живял и работил тук, познавам чудесно проблемите и знам по какъв начин да ги реша.

Каква беше реакцията на околните и приятелите Ви когато схванаха, че се кандидатирате за кмет на Илинден?

Ще си разреша да отговоря посредством по този начин познатите ни от обществените мрежи емотикони - доста „ лайкове " и обич, доста „ ехаа ", една две сълзи. Засега яд няма. Общо взето, имам цялостната поддръжка на околните, приятелите и съседите си,. Това е малко плашещо, имайки поради отговорността ми към тях.

Какви са ползите Ви? С какво се занимавате през свободното си време?

Увличам се от историята ни. По това какъв дух са имали предците ни, с цел да ни има. Мисля, че той още живее в нас и се бунтува. Също по този начин обичам да съм с другари наоколо до вода - това ме зарежда с сила.

Какво е Вашето обръщение към хората от Илинден?

Желанието ми да променим към по-добро „ Илинден " е голямо и имам вяра, че с общи старания ще успеем.

На всички, които ще ме поддържат на тези избори желая да кажа: „ Аз съм един от Вас и ще оправдая доверието Ви ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР