Георги Тасев живее и работи в Лондон от три години.

...
Георги Тасев живее и работи в Лондон от три години.
Коментари Харесай

Българин в Лондон: Животът ще продължи и след като COVID-19 отмине

Георги Тасев живее и работи в Лондон от три години. В момента той е част от здравната система на страната и всекидневно взе участие в напъните на хората, които на са на първа линия, в битката с новия ковид.
беседва с българина, който показа усещания от реорганизацията на Лондон в изискванията на световната рецесия.
" Градът се е трансформирал извънредно доста поради пандемията. 95% от пътникопотока е понижен и си проличава много. Никога не съм вярвал, че този град просто ще се изпразни ", разяснява Георги Тасев.
По думите му министър председателят на страна Борис Джонсън е осъзнавал, че поради Brexit ще има съществени стопански последици и поради това е оставил всичко в страната да работи до последно. Но след това е трансформирал тактиката и е въвел ограничаващите ограничения, които доста страни ползват, с цел да лимитират вируса.
" В началото те бяха целесъобразни, само че в този момент хората осъзнават какъв брой е належащо да се съблюдава обществена отдалеченост и всички последователно се научиха ", означи Георги и описа, че Англия е мобилизирала голям брой доброволци, които подкрепят здравните управляващи в тази нова обстановка за обществото.
Според българина не се основава усещане, че държавното управление на страната няма да се оправи с рецесията - таман в противен случай. " Животът ще продължи и откакто коронавирусът отмине ", съобщи Георги Тасев и прикани сънародниците си да бъдат виновни и да си останат у дома.
Още по тематиката в идващото видео:
Сподели с твоите другари
Вижте и описа на българина Любомир Канети пред от епицентъра на пандемията в Съединени американски щати - Ню Йорк. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР