Георги Шопов, който преди месец триумфира с голямата награда от

...
Георги Шопов, който преди месец триумфира с голямата награда от
Коментари Харесай

Георги Шопов посвети песен на Гласът на България - slava.bg

Георги Шопов, който преди месец победи с огромната премия от 50 000 лева в „ Гласът на България “, посвети първата си ария след формата точно на успеха си. Рокаджията предложения в плана си съперниците от риалити предаването, измежду които Керана, Пламен Бонев, Елена Сиракова, Александър Георгиев и други, да снимат видео по какъв начин извършват парчето и по този начин да вземат участие във видеоклипа към него.

Песента е в обичания жанр на Шопов и носи името „ България “ - напълно неслучайно поради освен названието на шоуто, само че и опита на артиста от първото му прослушване в живота, на което той очарова с осъществяване на химна. Още при започване на видеото пък се появява и миналогодишният победител в „ Гласът на България “ - Атанас Кателиев, като двамата си оспорват заветната статуетка.

Шопов е реализатор, продуцент и създател на текста, музиката и аранжимента на „ България “. Така, той съблюдава обещанието си в оптимално къс период след предаването, което завоюва, да се върне на сцената. „ Давам си една седмица отмора, с цел да си видя фамилията. И по-късно стартирам да протоколирам песни и да върша клипове. Само това ще върша. Имам подготвени хрумвания. Хората са ми дали своят вот доверие и аз съм задължен да им дам от моята музика “, изясни пред „ Монитор “ дни след успеха си Шопов.

Източник: Monitor

Снимка: БТВ

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР