Георги Семерджиев получи още една присъда. Този път за престъпление,

...
Георги Семерджиев получи още една присъда. Този път за престъпление,
Коментари Харесай

Семерджиев с още една присъда за телесна повреда, използвал и мачете

Георги Семерджиев получи още една присъда. Този път за закононарушение, осъществено през 2012 година 11 години по-късно делото приключи на първа инстанция.

От присъдата на Софийския областен съд излиза наяве, че наказаният за съдбовната злополука на бул. " Черни връх ", е приет за отговорен и за нанасянето на междинна телесна щета с особена свирепост, оповестява bTV.

Това се е случило на 5 май 2012 година в столичния квартал " Хаджи Димитър “. Тогава Семерджиев е употребявал мачете, до момента в който потърпевшият е бил на земята в безпомощно положение. Това довело до извънредно усложнение в придвижването на бития. За това обвиняване Семерджиев е наказан на 2 години отнемане от независимост. Той би трябвало да изплати и 12 000 лв. обезщетение на потърпевшия.

Преди по-малко от два месеца Семерджиев беше наказан на 20 години затвор. Наложеното наказване е общо за няколко закононарушения, за които Семерджиев беше упрекнат. Най-тежкото от тях е за убийството на Кристин и Хариет, които починаха през юли предходната година на бул. " Черни връх “, когато бяха пометени от Семерджиев. Осъденият би трябвало да заплати 700 000 лв. обезщетение на околните на Хариет.

В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР