Георги Семерджиев обвинен за катастрофата на 5 юли 2022 година

...
Георги Семерджиев обвинен за катастрофата на 5 юли 2022 година
Коментари Харесай

Семерджиев: Джипа във фаталната нощ го шофира момиче

Георги Семерджиев упрекнат за злополуката на 5 юли 2022 година на бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами, разгласи през днешния ден пред съда, че той не е карал джипа във съдбовната нощ.

На въпрос от съдията " Кой кара джипа? ", той отговори: " Момиче ".

Семерджиев разясни, че на шофьорското място в джипа седяло момиче, което карало колата, до нея бил самият той, а на задната седалка, зад него - друго момиче.

По думите му девойките са се свързали с него посредством Instagram, тъй като желали да вземат автомобила чартърен, защото самият той се занимава с рент-а-кар.

Семерджиев разясни, че имали среща до близко заведение за бързо хранене под Мостът на влюбените, откъдето той и двете девойки тръгнали за тест драйв. 

На въпрос от съдията " Не е ли била малко късничко тази среща? ", той отговори: " Аз работя до късно ".

Семерджиев сподели, че не помни в какъв брой часа тъкмо са се видели на срещата с двете девойки, само че за сметка на това помни по какъв начин наподобяват те и сподели, че би ги разпознал, в случай че ги види още веднъж.

„ Хубави, симпатични девойки “, сподели Георги Семерджиев пред съда.

Той сподели, че помни и им имената, само че поради представители на медиите в залата не пожела да ги каже гласно.

„ До удара си говорихме, то не беше и удар, може би ожулване “, сподели още той, като посочи, че след случая не помни нищо и му се губят минути.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР